Welcome to the real estate agency ImmoIga

Immo IGA

Groter aantal criteria
Zoeken


Zoeken

Onze (groep) agentschappen

De “Immobiliers du Groupe Ardennes” (IGA Partner) bestaat momenteel uit twee gerenommeerde bureaux die zijn L’IMMOBILIERE VERVIETOISE en L’IMMOBILIERE Guibert GRANDJEAN, in samenwerking sinds meer dan 15 jaar om u een service te verlenen van kwaliteit op het gebied van verkoop, verhuur, promotie en expertise van hoogwaardige onroerende goederen van charme en prestige.

De filosofie van onze groep :

Aan uw verwachtingen voldoen door een maximale zichtbaarheid te geven voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Het is van het begin af aan altijd onze wens geweest om u een persoonlijke service te bieden van een kleinschalig bedrijf met de zichtbaarheid van een grote groep: meer dan 150 hoogwaardige onroerende goederen zijn tot uw beschikking.

Het belang en de dynamiek van onze groep maken dat IGA onvermijdelijk is geworden in de provincies Luik en Luxemburg.

Onze kantoren heten u welkom in Aubel , Verviers , Spa , Malmedy en Vielsalm . Onze kwaliteiten : naast dynamiek en professionalisme , beschikbaarheid , discretie en vooral een ervaring van meer dan 35 jaar op het gebied van onroerend goed van kwaliteit in de Ardennes bleu. Vertrouw ons , u zult er geen spijt van krijgen .

Immoiga, het samenbrengen van onze deskundigheid is onze kracht.